UA-93825978-1

Despre noi

     Suntem o firma specializata in proiectarea si realizarea sistemelor de Securitate ( Sisteme supraveghere video, Securitate perimetrala, Sisteme efractie, Sisteme detectie incendiu, Sisteme de video-interfonie. Retele de telefonie ,Control acces , Instalatii electrice,).
     Scopul nostru principal este asigurarea serviciilor rapide si de inalt profesionalism. Detinem un personalul cu o vasta experienta in domeniu, fiecare absolvind cursuri de pregatire pentru principalele linii de produse pe care le acopera cu servicii profesionale.
     Asiguram clientilor nostri planificarea la nivel strategic a dezvoltarii solutiilor de securitate, solutii particularizate pentru rezolvarea diverselor probleme punctuale, consultanta pentru proiectarea si implementarea unei mari varietati de produse specifice domeniului de activitate .
     Ne bazam pe experienta si expertiza noastra in domeniul instalatiilor pentru a oferi clientilor solutiile optime la un pret corect si o calitate ridicata. Pentru realizarea acestui obiectiv propunem doar echipamente furnizate de producatori cu experienta in domeniu, care sa respecte intocmai standardele si specificatiile tehnice corespunzatoare aplicatiei date si legislatiei in vigoare. Procedurile de implementare sunt realizate conform specificatiilor producatorilor si normelor, personalul tehnic fiind supus in permanenta procesului de instruire si testare.
     Detinem licenta de functionare eliberata de Inspectoratul General al Politie Romane pentru proiectare, instalare si intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei. De asemenea, suntem autorizati de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta pentru efectuarea lucrarilor de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor/instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. Pentru a vedea toate certificatele si autorizatiile pe care le detinem puteti vizita pagina Certificari.

Pentru mai multe informatii accesati http://www.koronangs.ro/