UA-93825978-1

Termeni si Conditii

 

 •  Termeni si Conditii

      Website-ul prezent la adresa www.ciupi.ro, denumit in continuare ciupi.ro, este administrat si reprezinta proprietatea Societatii comerciale  KORONA N.G.S. SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J08/1141/2011, avand cod unic de inregistrare RO 28754640 Prin utilizarea site-ului CIUPI.ro declarati ca sunteti de acord cu conditiile prezentate mai jos.

 • Dispozitii generale

      Prin termenul de "Utilizator" se intelege orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile prezente pe site.
SC KORONA N.G.S. SRL nu este si nu poate fi facut responsabila pentru indisponibilitatile si defectiunile ce pot surveni in functionarea site-ului si nici pentru continutul site-ului.
      Utilizatorul se obliga sa foloseasca site-ul doar in scopuri legale si ii este interzis sa:

 • Publice, reproduca, copieze, transmita sau transfera continutul site-ului (in forma in care se regaseste pe site sau in forme modificate) catre orice mediu de comunicare sau de stocare a informatiei: publicatii tiparite, website-uri, blog-uri, servere etc.
 • Indeparteze posibile insemne care certifica dreptul de autor ale furnizorului sau furnizorilor sai asupra continutului site-ului
 • Atenteze la buna functionare si la securitatea site-ului, prin orice fel de tactici.

      SC KORONA N.G.S. SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului document de Termeni si Conditii.
      SC KORONA N.G.S.  SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru scopul in care sunt utilizate produsele achizitionate. Noi descurajam utilizarea produselor in afara legii si in afara normelor de buna cuviinta. Clientul isi asuma in totalitate responsabilitatea utilizarii produselor achizitionate de la SC KORONA N.G.S. SRL.
     Imaginile produselor prezentate pe Ciupi.ro cat si datele de ordin tehnic ale acestora nu constituie obligativitate contractuala. Acestea sunt puse la dispozitia noastra de catre furnizori, importatori sau producatori, motiv pentru care pot aparea mici inadvertente intre acestea si caracteristicile reale ale produselor.

Adresa de email la care se poate trimite o sesizarea privind incalcarea dreptului de autor pe site: office@koronangs.ro
SC KORONA N.G.S. SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru datele de facturare transmise de catre client.

 • Daca produsul primit are un defect fizic (este lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa refuzi livrarea. Daca totusi ai acceptat coletul, iti recomandam sa nu folosesti produsul si sa ne aduci situatia la cunostinta in maxim 48 de ore de la livrare.
   
 • Prelucrarea datelor cu caracter personal 

      KORONA N.G.S.  este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 0024674 
      Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, KORONA N.G.S.  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
        Scopul colectarii datelor este:

 • informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate,
 • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
 • de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
 • Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a KORONA N.G.S., inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 6606, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut la pct c)
 • Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 • Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Brasov, str. Aurel Vlaicu, nr.72, in atentia SC KORONA N.G.S. SRL  va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
 • Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
   
 • Livrarea produselor

Livrarea produselor in localitatile din raza orasului Brasov se va efectua personal de catre firma noastra, in cazul in care localitatea de destinatie nu se afla in raza respective, produsele vor fi livrate prin intermediul FAN CURIER/URGENT CARGUS

 • GRATUIT pentru comenzi de minim 500 lei

Obs: Daca localitatea de destinatie nu se afla in reteaua nationala de acoperire Fan Courie, la aceste tarife se adauga 1 leu/km de la cea mai apropiata localitate din reteaua curierului pana la localitatea de destinatie.
Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele intarzieri ale expeditiei daca acestea sunt cauzate de transportator.

 • Returnarea Produselor

      Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile calendaristice.
      Perioada de retragere expira dupa 30 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

 • Plata produselor

      Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul Ciupi.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SC KORONA N.G.S. SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin plata online cu cardul. Pentru plata prin ordin de plata: dovada platii trebuie trimisa catre SC KORONA N.G.S. SRL  la adresa de e-mail office@koronangs.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC KORONA N.G.S. SRL
      Pentru plata online cu cardul, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin sistemul EuPlatesc.ro, Ciupi.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

      Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce au livrari refuzate in istoricul comenzilor.

 • Dispute si conflicte

      Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
     
Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.
      Pentru conciliere amiabila va rugam sa luati legatura cu Lia Basoc, la numarul de telefon: 0730554445 sau la adresa office@koronangs.ro

 • In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.